Roland van Asten

Roland, mede-eigenaar van de Van Asten Group, is na het succesvol afronden van de Hogere Agrarische School begonnen aan zijn carrière in voormalig Oost-Duitsland. Hier speelde hij een essentiële rol bij het opzetten en bouwen van de varkensbedrijven en biogasinstallaties op de diverse locaties van de Van Asten Group. Binnen de Van Asten Group heeft Roland zich volledig toegelegd op het ontwikkelen en implementeren van nieuwe kennis in hun eigen varkensbedrijven in Nederland en Duitsland. Vanaf 2009 heeft hij zich specifiek gericht op fermentatie, wat resulteerde in duidelijk gezondere en efficientere dieren in de stal. En dit bleef niet onopgemerkt: de Van Asten Group won de prestigieuze "Herman Wijffels prijs" (2015), en recentelijk de internationale "SIMA Farming Award" (2022).

Ronald Scholten

Ronald, oprichter en eigenaar van Dr.FERM, heeft een praktische instelling gebaseerd op wetenschappelijke kennis. Zijn passie voor fermentatie is ontstaan tijdens zijn promotieonderzoek "Fermentation of Liquid Diets for Pigs" (1997-2001), bij Prof. Verstegen en Prof. Den Hartog aan de Wageningen Universiteit. In 2010 heeft Ronald de firma Dr.FERM opgericht, en is zich daarmee volledig gaan richten op het ontwikkelen en implementeren van fermentatie concepten voor de agrarische sector. Zijn eerste grote opdracht was een R&D programma gericht op het ontwikkelen van een goed functionerend microbieel fermentatieconcept op varkensbedrijven. Hier is zijn intensieve samenwerking met Van Asten Group ontstaan. 

Annemarie Koenen-Manders

Annemarie is boerendochter en heeft de mooie natuurlijke eigenschappen service verlenend te zijn, accuraat en  wil altijd het beste voor de klant. Ze heeft ruime ervaring als backoffice, verkoop ondersteuning en orderverwerking.