Onderzoek en ontwikkeling

Bij FermCare staat innovatie hoog in het vaandel. Een van de geheimen achter ons succes ligt in onze startculturen voor fermentatie. Daar werken we nauw samen met een gerenommeerde en innovatieve producent. Onze startculturen zijn uniek omdat ze 1) op een eenvoudige wijze door de klant zelf worden geactiveerd en 2) zijn voorzien van een briljante kleurveranderingstechnologie. De klant ziet met eigen ogen wanneer de startcultuur "klaar is voor gebruik". Ons concept biedt daarmee maximale zekerheid op een succesvolle fermentatie. FermCare is DE specialist en koploper met fermentatie op het boerenerf. 

Voor de boer, door de boer

Ons motto luidt: "voor de boer, door de boer". Bij FermCare geloven we in het belang van praktijkervaring en directe feedback van onze klanten. Innovaties moeten echte oplossingen bieden voor onze klanten. Om ervoor te zorgen dat we onze belofte waarmaken, testen we alle concepten en producten eerst op onze eigen R&D locaties in Nederland en Duitsland. Hier kunnen we testen uitvoeren in zowel brijvoer als droogvoer, en alle diergroepen in de varkenshouderij.

Rundveehouderij

Voor de kalver- en melkveehouderij werken we nauw samen met gerenommeerde praktijk- en onderzoeksbedrijven, zowel nationaal als internationaal. Dit stelt ons in staat om onze innovaties te valideren en te optimaliseren in echte bedrijfssituaties, zodat we onze klanten de best mogelijke resultaten kunnen garanderen.